Un tânăr din Teleneşti, condamnat la 12 ani de închisoare pentru tentativă de omor

Un tânăr din Teleneşti, condamnat la 12 ani de închisoare pentru tentativă de omor

Un locuitor al raionului Teleneşti îşi va petrece următorii 12 ani după gratii, după ce a fost găsit vinovat de vătămarea intenţionată medie a integrităţii corporale sau a sănătăţii şi tentativă de omor intenţionat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Procuratura municipiului Chişinău i-a demonstrat vina, probând că în seara zilei de 21 octombrie 2018, aflându-se în curtea unui bloc de pe strada Maria Drăgan din Chişinău, unde închiria o odaie, inculpatul i-a aplicat unui tânăr o lovitură de cuţit în regiunea braţului şi a încercat să-l lipsească de viaţă, înjunghiindu-l în regiunea pieptului. Acţiunile infracţionale însă nu şi-au produs efectul, datorită martorilor care au intervenit la timp, chemând poliţia, agresorul fiind reţinut.

În cadrul examinării cauzei penale în instanţa de judecată, inculpatul nu şi-a recunoscut vina, declarând că a recurs la acest gest deoarece părinţii victimei l-ar fi reclamat la poliţie pentru că fuma în scara blocului.

Pe lângă închisoare, inculpatul, în vârstă de 25 de ani, urmează să achite în folosul victimei un prejudiciu moral şi material de 60 mii de lei, precum şi 1.718 lei – în folosul statului, pentru cheltuieli judiciare.

Sentinţa este cu drept de atac în condiţiile legii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările