Un tânăr din Nisporeni, tată a doi copii, condamnat la şase ani de închisoare după ce şi-a bătut violent concubina

Un tânăr din Nisporeni, tată a doi copii, condamnat la şase ani de închisoare după ce şi-a bătut violent concubina

FOTO simbol

Un locuitor al raionului Nisporeni, în vârstă de 31 de ani, a fost condamnat la şase ani şi cinci luni de detenţie pentru violenţă în familie, comisă faţă de concubina sa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Procurorii au demonstrat că, în aprilie 2018, inculpatul a revenit la primele ore ale dimineţii acasă, şi-a trezit concubina, cu care se aflau în relaţii ostile şi a început să o lovească crunt cu pumnii şi picioarele până aceasta a leşinat. 

După ce a stropit-o cu apă, femeia şi-a revenit, însă acţiunile violente ale acestuia au continuat. Având dureri insuportabile, victima a rugat bărbatul să cheme ambulanţa, însă acesta a refuzat. Femeia a fost salvată datorită vecinilor, care au chemat medicii, victima fiind internată în stare gravă la spital, unde i-a fost acordat ajutorul necesar.

Potrivit informaţiilor, cei doi locuiau împreună de patru ani şi aveau doi copii minori. Acesta a mai fost în conflict cu legea, fiind anterior condamnat pentru acţiuni similare (neexecutarea măsurilor din ordonanţa de protecţie a victimei violenţei în familie.)

Sentinţa este cu drept de atac în condiţiile legii.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: