Un şomer din raionul Străşeni, reţinut într-un dosar de trafic de influenţă

Un şomer din raionul Străşeni, reţinut într-un dosar de trafic de influenţă

FOTO simbol

Un şomer din Zumbreşti, raionul Străşeni a fost reţinut de ofiţerii Direcţiei generale teritoriale Nord a CNA şi procurorii anticorupţie, într-un dosar de trafic de influenţă. Acesta ar fi pretins de la un bărbat 800 de euro pentru a-l ajuta să-şi perfecteze permisul de conducere, la categoria B.

Potrivit materialelor cauzei, bănuitul ar fi susţinut că are influenţă asupra angajaţilor Secţiei Înmatricularea Transportului şi Calificarea Conducătorilor Auto Edineţ şi ar fi pretins şi primit 800 de euro, pentru a-i determina pe aceştia să-l ajute pe candidat să susţină cu succes examenele de calificare auto la categoria B. 

Bănuitul a fost reţinut în după-amiază zilei de 2 martie, în parcarea unei cafenele ”Star Kebab” din Chişinău.

Bărbatul a fost reţinut pentru 72 de ore şi a fost plasat în izolatorul CNA. Pe cazul dat a fost iniţiată o urmărire penală pentru trafic de influenţă. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă o amendă în mărime de la 3.000 la 4.000 unităţi convenţionale sau închisoare până la 7 ani.


 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările