Un hoţ de buzunare din Chişinău, reţinut în flagrant delict în microbuzul nr. 121

Un hoţ de buzunare din Chişinău, reţinut în flagrant delict în microbuzul nr. 121

FOTO politiacapitalei.md

Un bărbat de 38 ani din Chişinău a fost reţinut în flagrant delict de către poliţişti pentru furt de portmoneu. Incidentul a avut loc în microbuzul de pe ruta nr. 121, când în timpul deplasării individul a sustras din geanta unei femei în vârstă de 56 ani portmoneul în care se aflau actele de identitate şi 2.200 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Suspectul a fost reţinut şi escortat la inspectorat pentru documentare .

Ulterior, în cadrul acţiunilor de urmărire penală, poliţiştii au stabilit complicitatea bărbatului într-un alt caz care a avut loc la data de 30 ianuarie, în troleibuzul de pe ruta nr. 23, când acesta a sustras un portmoneu în care se aflau acte, bani şi alte bunuri materiale, astfel cauzând vitimei, un prejudiciu în sumă de 3.400 lei.

Individul a fost reţinut pe un termen de 72 ore în Izolatorul Direcţiei de Poliţie mun.Chişinău şi este  cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunilor de pungăşie, care conform legislaţiei în vigoare se pedepseşte cu închisoare de până la 4 ani.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările