Un bărbat din Străşeni, reţinut după ce şi-a omorât în bătaie un amic

Un bărbat din Străşeni, reţinut după ce şi-a omorât în bătaie un amic

FOTO politiacapitalei.md

Poliţiştii sectorului Râşcani al Capitalei au reţinut un individ în vârstă de 41 ani, originar din raionul Străşeni, care era căutat pentru că ar fi maltratat cu bestialitate un amic de pahar, după ce ar fi servit băuturi alcoolice la domiciliul victimei. Ulterior, din cauza leziunilor corporale grave provocate, bărbatul de 42 ani a decedat, iar făptaşul a fugit într-o direcţie necunoscută.

Ştiri pe aceeaşi temă

Totodată, poliţiştii au stabilit că, bănuitul ar fi fost implicat şi într-un caz de furt în timp ce se deplasa cu microbuzul de pe ruta 116. 

Potrivit victimei, care s-a dovedit a fi o femeie de 37 ani, individul i-ar fi sustras telefonul mobil din buzunar în valoare de 2.000 lei. De asemenea, acesta era căutat de către poliţiştii sectorului Centru, pentru păstrare ilegală de substanţe narcotice.

Actualmente, bărbatul este cercetat penal în stare de arest pentru vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii care a provocat decesul victimei. Conform legislaţiei în vigoare, el riscă o pedeapsă cu privarea de libertate pe un termen de la 12 ani până la 15 ani.

citeste totul despre: