Un bărbat din Criuleni şi-a omorât propria mamă, după care a aruncat-o în râul Nistru. Acesta va petrece următorii 25 de ani în detenţie

Un bărbat din Criuleni şi-a omorât propria mamă, după care a aruncat-o în râul Nistru. Acesta va petrece următorii 25 de ani în detenţie

FOTO arhivă

Un bărbat de 28 de ani din Criuleni a fost condamnat la 25 de ani de închisoare pentru omor. Individul şi-a omorât propria mamă în anul 2013. Decizia a fost luată de către Judecătoria Chişinău, sediul Ciocana. Complicele tânărului, care l-a ajutat să scape de cadavru, a fost condamnat la 15 ani de închisoare, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit unui comunicat de presă al Procuraturii Generale, în cadrul anchetei s-a stabilit că, în noaptea de 29 spre 30 iulie 2013, fiul femeii de 55 de ani, împreună cu prietenul acestuia au strangulat femeia şi au aruncat-o în râul Nistru. Atât fiul cât şi amicul lui erau în stare de ebrietate.

Ei ar fi comis crima în urma unui conflict cu femeia.

Făptaşii au fost reţinuţi câţiva ani mai târziu, în aprilie 2016. Feciorul victimei a mai fost condamnat anterior pentru omor, la 12 ani de închisoare. Procurorii au cerut în instanţa de judecată detenţie pe viaţă pentru acesta.

Sentinţa Judecătoriei Chişinău este cu drept de atac la Curtea de Apel.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările