Un bărbat din Chişinău a murit în urma unui accident rutier în apropiere de Ivancea

Un bărbat din Chişinău a murit în urma unui accident rutier în apropiere de Ivancea

FOTO simbol

Un bărbat de 64 de ani din Chişinău a decedat, până la sosirea ambulanţei, în urma unui accident rutier produs în seara zilei de duminică, 11 august, în apropierea satului Ivancea, raionul Orhei. Şoferul a pierdut controlul volanului în curbă şi a ieşit pe contrasens, lovind un alt automobil care circula regulamentar.

Potrivit ofiţerului de presă al Inspectoratului General al Poliţiei, Mariana Beţivu, automobilul care se deplasa regulamentar, în direcţia municipiului Orhei, era condus de un bărbat de 31 de ani.

Alte persoane nu au avut de suferit în accident. În cadrul expertizei medico-legale se va stabili dacă şoferul decedat consumase sau nu alcool.

În aceeaşi seară, lângă Peresecina, într-un alt accident au avut de suferit patru persoane, inclusiv un copil de şase luni, rănit la picior. O minoră de 11 ani s-a ales cu contuzia braţului stâng, iar două femei, de 18 şi, respectiv, 39 de ani, au suferit contuzii ale coapsei şi spatelui.

În intenţia de a efectua o manevră de întoarcere, şoferiţa, de 39 de ani, nu a cedat trecerea altui automobil, condus regulamentar de un bărbat de 42 de ani, şi s-a produs impactul. Bărbatul nu a avut de suferit.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: