Tragedie la Teleneşti: Un bebeluş a fost omorât cu o seceră

Tragedie la Teleneşti: Un bebeluş a fost omorât cu o seceră

FOTO Arhivă

O fetiţă de 5 luni a fost omorâtă în localitatea Brânzenii Noi din raionul Teleneşti. Bebeluşul a fost tăiat cu o seceră, iar principalul suspect este bunicul fetei, de 65 de ani, care a fost descoperit în stare avansată de ebrietate. Suspectul a fost reţinut pentru 72 de ore.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ofiţerul de presă al Inspectoratului de PoliţieTeleneşti, Diana Maxim, a declarat, pentru IPN, că mama copilului a plecat vineri dimineaţă, 27 iulie, la muncă, lăsându-şi copilul în grija tatălui său. Peste câteva ore, femeia a revenit acasă şi şi-a găsit fiica fără suflare.
 
„În momentul când Poliţia a discutat cu bărbatul de 65 de ani, acesta a spus că a avut o halucinaţie pe fon de stare de ebrietate. Vecinii, rudele susţin că în ultima perioadă de timp acesta foarte des şi abuziv consuma băuturi alcoolice”, a declarat Diana Maxim.
 
Bărbatul nu se află la evidenţa medicului psihiatru. Urmează să fie stabilite mai multe expertize, printre care cea psihiatrică şi narcologică. Pe numele suspectului a fost pornit un dosar penal pentru omor, care se pedepseşte cu închisoare de la 15 la 20 de ani.
 
citeste totul despre: