Tragedie la Teleneşti: Un bebeluş a fost omorât cu o seceră

Tragedie la Teleneşti: Un bebeluş a fost omorât cu o seceră

FOTO Arhivă

O fetiţă de 5 luni a fost omorâtă în localitatea Brânzenii Noi din raionul Teleneşti. Bebeluşul a fost tăiat cu o seceră, iar principalul suspect este bunicul fetei, de 65 de ani, care a fost descoperit în stare avansată de ebrietate. Suspectul a fost reţinut pentru 72 de ore.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ofiţerul de presă al Inspectoratului de PoliţieTeleneşti, Diana Maxim, a declarat, pentru IPN, că mama copilului a plecat vineri dimineaţă, 27 iulie, la muncă, lăsându-şi copilul în grija tatălui său. Peste câteva ore, femeia a revenit acasă şi şi-a găsit fiica fără suflare.
 
„În momentul când Poliţia a discutat cu bărbatul de 65 de ani, acesta a spus că a avut o halucinaţie pe fon de stare de ebrietate. Vecinii, rudele susţin că în ultima perioadă de timp acesta foarte des şi abuziv consuma băuturi alcoolice”, a declarat Diana Maxim.
 
Bărbatul nu se află la evidenţa medicului psihiatru. Urmează să fie stabilite mai multe expertize, printre care cea psihiatrică şi narcologică. Pe numele suspectului a fost pornit un dosar penal pentru omor, care se pedepseşte cu închisoare de la 15 la 20 de ani.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările