Preţul brazilor în Republica Moldova. Mii de pomi, scoşi la vânzare de Moldsilva

Preţul brazilor în
Republica Moldova. Mii de pomi, scoşi la vânzare de Moldsilva

Moldsilva a scos la vânzare 33 000 de pomi de Crăciun FOTO: Adevărul

Agenţia „Moldsilva” propune în acest an spre vânzare instituţiilor de stat, private, dar şi persoanelor fizice, aproximativ 33 de mii pomi de Crăciun, preţul acestora pornind de la 35 de lei per metru.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit unui comunicat al Moldsilva, cel mai mare volum de pomi îl au întreprinderile silvice din Edineţ, Străşeni, Tighina, Glodeni, Bălţi, Soroca.

Înălţimea unui pom de Crăciun scos la vânzare de Moldsilva variază de la unu până la 6 metri. Preţul de realizare din pepinierele silvice rămâne neschimbat. Un molid de un metru va costa minim 36 de lei, iar un pin - 25 de lei cu TVA. Pentru pomii ce au o înălţime mai mare de 6 metri se stabileşte un preţ suplimentar de 100 de lei pentru metru de molid şi 70 de lei  pentru pin.

„Agenţia „Moldsilva” informează că acest preţ este strict pentru pomii de Crăciun vânduţi direct din pepinierele silvice şi nu poartă răspundere pentru preţul final de pe piaţă realizat de intermediari, inclusiv persoane fizice sau juridice”, se menţionează în comunicat. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările