Pe corpul copilului din Hânceşti nu au fost depistate semne de moarte violentă

Pe corpul copilului din Hânceşti nu au fost depistate semne de moarte violentă

Pe corpul neînsufleţit al copilului de şase ani din  Hânceşti, depistat în toaleta din curtea casei, nu au fost depistat semne de moarte violentă. Potrivit oamenilor legii, chiar din start a fost făcută o examinare vizuală în curtea casei, însă măsurile de investigaţie au fost extinse în afara gospodării, deoarece părinţii au declarat că băiatul ar fi fost răpit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Igor Zglavuţa, şef de Direcţie la Inspectoratul Naţional de Investigaţii, a declarat că astăzi au fost făcute în gospodărie investigaţii suplimentare, cu utilizarea laboratorului criminalistic şi a fost depistat cadavrul copilului. În cadrul verificărilor, toaleta a fost dărâmată. Probabilitatea că copilul a căzut singur în veceu este foarte mare.

Şeful adjunct al Inspectoratului Naţional de Securitate Publică, Alexei Grosu, a menţionat au fost examinate mai multe versiuni în contextul declaraţiilor legate de dispariţia copilului. Unii cetăţeni au vorbit despre răpire, alţii au spus că au auzit strigăte în pădure etc. Oamenii legii au examinat 12 versiuni.

Mai devreme, a fost intentată o cauză penală pentru răpire de persoane, procurorii urmează să decidă în privinţa încetării acesteia.

Despre dispariţia lui Beniamin Osipciuc poliţia a fost sesizată pe 26 mai, de către mama copilului. Totul s-a întâmplat în timp ce părinţii erau la serviciu, iar micuţul era acasă, împreună doi fraţi mai mari. Căutările au durat două zile, fiind implicaţi zeci de poliţişti, carabinieri, salvatori, dar şi voluntari, care au verificat subsoluri, fântâni, guri de canalizare etc.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: