Pasca şi cozonacul de Paşti vor apărea în vânzare la sfârşitul acestei săptămâni

Pasca şi cozonacul de Paşti vor apărea în vânzare la sfârşitul acestei săptămâni

Pasca, cozonacul sau învârtita de Paşti vor apărea în vânzare la sfârşitul acestei săptămâni. Producătorii autohtoni promit şi noutăţi în oferta de sărbători.

„Noutatea acestui an este coptura cu ciocolată şi cafea naturală”, a declarat pentru IPN administratoarea brutăriei „Bon Appetit”, Corina Oncean. Produsele brandului vor putea fi găsite în magazinele de specialitate, la Fourshette, la Piaţa Centrală şi la iarmaroacele de Paşti. Oferta de Paşti include cozonaci, rulade cu nuci, cu vişine sau cu petale de trandafir. Produsele vor costa în medie 100 de lei, iar agentul economic dă asigurări că foloseşte în procesul de producere doar ingrediente naturale.

Olga Andronic, reprezentantă a patiseriei „Colibri”, spune că oferta pascală va ajunge pe rafturi din 22 aprilie. Cei mai scumpi sunt cozonacii de origine italiană – panettone, care vor ajunge să coste şi 140 de lei, în funcţie de magazinele de unde vor fi cumpărate. Oferta de Paşti de la „Colibri” mai include turte dulci cu lapte condensat, checuri cu ciocolată, cireşe şi mac, chec pascal cu brânză şi rulade cu mai multe tipuri de topping. Tradiţional, copturile sunt preparate din aluat dulce, cu adaos de nuci, stafide, mac şi condimente. Produsele de la acest producător pot fi găsite în magazinele Green Hills şi Fourchette.

Combinatul de panificaţie „Franzeluţa” a pus deja în vânzare figurine dulci şi sortimentul de panettone, iar până la finele acestei săptămâni oferta va fi completată şi cu cozonacii făcuţi după reţete tradiţionale. Pasca cu brânză de vaci va fi pusă în vânzare în ajunul Paştelui. Într-un răspuns oferit Agenţiei de presă IPN, compania precizează că în acest an consumatorii pot alege dintr-o varietate de 40 de produse: cozonaci, pască, ruladele cu diferite umpluturi, cât şi produsele fabricate după tehnologie italiană. Acestea vor putea fi găsite în magazinele specializate şi în reţelele de supermarket.

Producătorul dă asigurări că foloseşte doar ingrediente naturale şi umpluturi „una mai delicioasă decât alta: cu ciocolată, gem, cacao, fructe zaharisite, mac, stafide şi miez de nuci”. Preţurile încep de la aproape 8 lei şi ajung la 83 de lei pentru checuri, cozonaci, figurine dulci, iar panettone se vinde cu 140 de lei.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: