Omorul din Căuşeni: Doi tineri au fost reţinuţi. Aceştia riscă să-şi petreacă restul vieţii după gratii

Omorul din Căuşeni: Doi tineri au fost reţinuţi. Aceştia riscă să-şi petreacă restul vieţii după gratii

Doi tineri, unul în vârstă de 27 de ani şi altul de 17 ani, domiciliaţi în satul Zaim, raionul Căuşeni,  au fost reţinuţi de poliţişti pentru omorul unei consătence, în vârstă de 76 de ani. La 1 aprilie, poliţia din Căuşeni a fost sesizată despre faptul depistării într-o gospodărie din satul Zaim, a cadavrului unei femei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Veniţi la faţa locului, oamenii legii au stabilit identitatea femeii, care s-a dovedit a fi chiar stăpâna casei, care locuia de una singură. Preliminar, medicul legist a stabilit că persoana ar fi decedat din cauza unor lovituri puternice în regiunea capului. De asemenea, în locuinţă poliţiştii au depistat semne vizibile de furt.

Poliţiştii au stabilit că bănuiţii au venit să fure, dar stăpâna i-ar fi prins. Prin urmare, aceştia s-au speriat şi au lovit femeia în regiunea capului.

În cadrul audierilor unul dintre bănuiţi şi-a recunoscut faptele.

În acest caz, a fost iniţiată o cauză penală în temeiul bănuielii rezonabile de comitere a infracţiunii de omor intenţionat, iar bănuiţii au fost reţinuţi pentru 72 de ore.

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, aceştia riscă pedeapsă cu închisoarea de la 15 la 20 ani sau detenţie pe viaţă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: