O femeie cu patru copii din Teleneşti a rămas fără adăpost. Concubinul ei, suspectat că ar fi dat foc casei

O femeie cu patru copii din Teleneşti a rămas fără adăpost. Concubinul ei, suspectat că ar fi dat foc casei

O femeie de 35 de ani din satul Crăsăneşti, raionul Teleneşti, şi cei patru copii pe care îi avea la întreţinere, au rămas fără locuinţă, după ce un bărbat de 37 de ani, care era concubinul femeii şi tatăl a doi dintre copii, este suspectat că ar fi dat foc casei în care aceştia locuiau.

Ştiri pe aceeaşi temă

Solicitat de IPN, ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie Teleneşti, Diana Maxim, a declarat că bărbatul era consumator de băuturi alcoolice şi deseori fiind în stare de ebrietate era şi agresiv. Pentru agresiune, anterior a stat în arest şi a muncit neremunerat în folosul comunităţii. Ultima dată oamenii legii i-au înaintat o ordonanţă prin care i s-a interzis să se apropie o perioadă de femeie.

Potrivit Dianei Maxim, bărbatul trăia la nişte rude din localitate, iar luni, 9 iulie, a mers în vizită la sora concubinei, acolo unde era şi ea prezentă. În urma unui conflict pe care l-a avut cu femeia, bărbatul a plecat supărat. La scurt timp casa a fost cuprinsă de flăcări, iar suspectat că a provocat incendiul este bărbatul. Nimeni nu a avut de suferit, iar casa a ars în totalitate.

Pe moment, suspectul este de negăsit. Dacă va fi găsit, riscă să stea la închisoare.

Marţi, 10 iulie, un alt incendiu s-a produs într-o gospodărie din satul Crihana Veche, raionul Cahul. Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, incendiul a izbucnit de la o butelie de tip propan care se afla în interiorul unei bucătării. De flăcări a fost cuprinsă o suprafaţă de 21 metri pătraţi. Nimeni nu a avut de suferit. Focul a distrus bunurile din bucătărie şi a afectat parţial antreul. Casa de locuit a fost salvată.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: