O copilă de doi ani din raionul Slobozia s-a înecat în râul Turunciuc

O copilă de doi ani din raionul Slobozia s-a înecat în râul Turunciuc

FOTO simbol 123RF

O copilă de doi ani din regiunea transnistreană a murit înecată după ce ar fi căzut în râul Turunciuc în raionul Slobozia. Fata se afla la joacă, împreună cu alţi copii, fiind la lăsata de mama ei la o prietenă, transmite IPN.

Potrivit presei din stânga Nistrului, cazul s-a întâmplat în satul Corotna, raionul Slobozia, pe 24 aprilie. Mama copilei, în vârstă de 26 ani, cu antecedente penale, ar fi lăsat-o pe fată la o prietenă, să se joace cu copiii ei. Prietena însă a plecat de acasă, lăsându-i pe copii în grija mamei sale în vârstă de 52 de ani.

Bunica era preocupată de treburile din gospodărie şi pentru anumite intervale de timp îi lăsa pe copii nesupravegheaţi în curte. Aceştia ar fi ieşit din ogradă la un moment dat, iar când au revenit acasă, fata de doi ani nu mai era cu ei. Întrebaţi unde esta copila, ceilalţi au spus că nu ştiu. Ulterior, unul dintre copii, un băiat de opt ani, i-a povestit fratelui mai mare că, în timp ce el şi sora lui se jucau, fata de doi ani, împreună cu un alt copil de patru ani au coborât de pe baraj spre râul Turunciuc, iar fata a căzut în apă.

Copila a fost căutată prin sat mai mult de o oră. Corpul neînsufleţit al fetei încă nu a fost găsit în râu, iar scafandrii continuă căutările.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: