Noul ministru al Sănătăţii opreşte campania „Un doctor pentru tine”

Noul ministru al Sănătăţii
opreşte campania „Un doctor pentru tine”

Ala Nemerenco FOTO Radio Europa Liberă

Ministrul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei sociale, Ala Nemerenco, anunţă că de astăzi, 25 iunie, este oprită campania „Un doctor pentru tine”. Pe Facebook, ministrul a scris că „în loc să fie construit un sistem puternic de sănătate pentru toţi cetăţenii săi, ministerul de resort s-a jucat de-a „Un doctor pentru tine”, în timp ce banii grei din sănătate erau direcţionaţi spre alte buzunare”.

Ala Nemerenco îşi doreşte să nu mai fie utilizate resursele „pentru cai verzi”. Ministra îşi asumă „să încheie o caravană electorală, pe care cei care au iniţiat-o au lăsat-o de izbelişte”. „Rezidenţii adunaţi în faţa ministerului pentru a fi trimişi să vânture vânt prin ţară i-am întors la locul lor de lucru, aducându-le scuze şi hai să punem aici punct pentru totdeauna politicului din medicină”, a scris Ala Nemerenco, citată de IPN.
 
Campania „Un doctor pentru tine” a fost lansată în august 2018. Premierul de atunci, Pavel Filip, menţiona că este o campanie în care zeci de medici vor merge în sate să ofere servicii gratuite cetăţenilor. „Sănătatea este o prioritate pentru noi. Una din problemele cu care oamenii se confruntă este lipsa medicilor la sate. Vreau să vă asigur că Guvernul ştie ce trebuie de făcut ca să înlăturăm această problemă”, argumenta Pavel Filip necesitatea proiectului.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: