Nicolae Timofti felicită cetăţenii Republicii Moldova cu prilejul Sărbătorilor Pascale

Nicolae Timofti felicită cetăţenii Republicii Moldova cu prilejul Sărbătorilor Pascale

Nicolae Timofti le-a urat oamenilor pace şi fericire. FOTO Adevărul

Preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti a adresat cele mai calde urări de sănătate, pace şi fericire cetăţnilor ţării cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Primăvara sărbătorim viaţa şi bucuria înnoirii. Miracolul renaşterii înseamnă un nou început. Pentru creştinii ortodocşi urmează una dintre cele mai importante sărbători creştine – Învierea Domnului şi Mântuitorului nostru Iisus Hristos. Minunea Învierii reprezintă simbolul iertării, pocăinţei şi al înălţării sufletelor spre lumină, care ne insuflă credinţă, speranţă şi dragoste”, se spune în mesajul preşedintelui.

Nicolae Timofti mai spune că semnificaţia sărbătorilor pascale urmează a fi confirmată zi de zi de fiecare, prin gesturi de compasiune, caritate şi solidaritate cu cei din jur. „Să trăim împreună cu toţii bucuria de a dărui, de a ierta şi de a păşi cu încredere în ziua de mâine”, a îndemnat şeful statului, urând: Hristos a înviat!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările