Moldovenii din opt ţări ale lumii adună cadouri de Crăciun pentru copiii cu dizabilităţi de acasă

Moldovenii din opt ţări ale lumii adună cadouri de Crăciun pentru copiii cu dizabilităţi de acasă

FOTO simbol

Circa 1.000 de cadouri au fost acumulate în cadrul ediţiei din anul curent a Campaniei de Crăciun „Cutia cu daruri”. Evenimentul de caritate este organizat de Asociaţia Obştească „Help” şi a fost lansată la 1 noiembrie anul curent, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Viorica Ţîmbalari, fondatoarea Asociaţiei Obşteşti „Help” şi iniţiatoarea campaniei, spune că a adunat un grup de moldovence, stabilite în Paris, care vor să ajute la organizarea acestui act de caritate. 

„Ţinem să păstram credinţa copiilor în Moş Crăciun şi în faptul că visele chiar se pot realiza. La momentul de faţă s-au adunat deja aproximativ 1.000 de daruri, dar sperăm că vom ajunge să facem fericiţi şi mai mulţi copii cu ajutorul fiecărui om. Anul trecut am reuşit să adunăm 1.800 de daruri, iar în anul curent ţintim la un număr şi mai mare”, a precizat Viorica Ţîmbalari.   Potrivit iniţiatoarei campaniei de binefacere, darurile vor fi împărţite copiilor cu dizabilităţi, din centre de plasamente, dar şi altor copii din familii defavorizate de la Cahul, Bălţi, Ungheni, Cimişlia, Criuleni, alte localităţi. „Cadourile vor fi distribuite de cei peste 40 de voluntari din Republica Moldova, care vor aduce multe zâmbete şi căldură în inimile copilaşilor. În spatele acestui proiect frumos, care vrea să aducă magia sărbătorilor de iarnă în fiecare casă, se află sute de persoane, din peste opt ţări ale lumii: Franţa, Germania, Spania, Anglia, Italia, Luxemburg, Grecia şi inclusiv Moldova”, a menţionat Viorica Ţîmbalari. Campania de Crăciun este la cea de-a treia ediţie. Persoanele care vor să aducă daruri sunt rugaţi să o contacteze pe Ţîmbalari Viorica, la numărul de telefon: 00 33 6 35 58 61 68 sau să îi scrie un mesaj la adresa electronică: Timbalari11@gmail.com.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările