Moldova şi Italia vor recunoaşte reciproc diplomele de licenţă şi masterat

Moldova şi Italia vor
recunoaşte reciproc diplomele de licenţă şi masterat

Republica Moldova şi Italia vor recunoaşte reciproc documentele emise de instituţiile de învăţământ superior. Guvernul de la Chişinău a aprobat semnarea unui acord în acest sens, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Acordul prevede recunoaşterea şi echivalarea diplomelor de licenţă şi masterat, având drept scop intensificarea schimbului de specialişti dintre cele două state.
 
În aceeaşi şedinţă, cabinetul de miniştri a aprobat iniţierea negocierilor asupra Acordului moldo-belarus privind recunoaşterea reciprocă a actelor de studii şi certificatelor de perfecţionare pentru programele de formare destinate adulţilor.
 
Potrivit autorităţilor, semnarea acordurilor privind recunoaşterea actelor de studii va intensifica relaţiile de colaborare nu doar pe plan bilateral, ci şi în contextul participării statelor la diverse proiecte promovate de Uniunea Europeană, Consiliul Europei, dar şi alte organizaţii internaţionale şi regionale.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările