Mini-vacanţă pentru bugetarii din R. Moldova în perioada 27-31 august

Mini-vacanţă pentru bugetarii din R. Moldova în perioada 27-31 august

Autorităţile şi instituţiile publice vor avea o mini-vacanţă în perioada 27-31 august. Guvernul a aprobat transferul zilei lucrătoare de 30 august pentru data de 21 august, zi de sâmbătă, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Având în vedere că data de 31 august este zi de sărbătoare şi este zi de marţi, se propune ca ziua de 30 august, zi de luni, să fie considerată zi de odihnă, iar ziua de 21 august, sâmbătă, să fie declarată zi lucrătoare. Respectiv, vom avea posibilitatea să facem o mini-vacanţă de 5 zile, de pe 27 până pe 31 august”, a declarat secretarul general la Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale Igor Curov.

Şi premierul interimar, Aureliu Ciocoi, consideră că ar fi benefică o mini-vacanţă pentru toţi, înainte de începerea anului şcolar.

Pe 27 august în Moldova este sărbătorită Ziua Independenţei, iar pe 31 august Ziua Naţională a Limbii.

Ministerele şi alte autorităţi administrative centrale vor asigura, în ziua considerată lucrătoare, activitatea eficientă a unităţilor subordonate.

Pentru unităţile din sectorul real al economiei naţionale, hotărârea are caracter de recomandare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările