La un pas de tragedie. Un bărbat din Dubăsari şi fiul acestuia s-au intoxicat cu monoxid de carbon în propria locuinţă

La un pas de tragedie. Un bărbat din Dubăsari şi fiul acestuia s-au intoxicat cu monoxid de carbon în propria locuinţă

FOTO arhivă, simbol

Un bărbat de 28 de ani şi fiul acestuia în vârstă de trei ani au fost internaţi de urgenţă în spital după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Cazul a avut loc în marţi, 6 februarie, în localitatea Pohrebea, raionul Dubăsari.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din primele informaţii oferite Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă al MAI, stăpânii casei au pus o cratiţă cu mâncare pe soba încinsă din încăpere, care a fost uitată. 

La scurt timp, în urma arderii conţinutului din ea s-a emanat un fum toxic care a intoxicat membrii familiei aflaţi în interiorul locuinţei.

Copilul şi bărbatul ua fost transportaţi de urgenţă la spital pentru îngrijiri medicale. Din primele cercetări s-a stabilit că cele două persoane au primit intoxicaţie cu monoxid de carbon. 

Acum viaţa oamenilor este în afara oricărui pericol. Toate circumstanţele urmează a fi stabilite. 

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă al MAI atenţionează oamenii să fie foarte prudenţi la utilizarea surselor de încălzire şi să aerisească bine încăperile. În caz de situaţii de risc oamenii pot apela de urgenţă la serviciul 901.   

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările