Iurie Leancă a promis o sală nouă de sport liceului din satul Dubăsarii Vechi

Iurie Leancă a promis o sală nouă de sport liceului din satul Dubăsarii Vechi

Iurie Leancă le-a urat succes elevilor FOTO: gov.md

Premierul Iurie Leancă a vizitat, azi-dimineaţă, Liceul Teoretic „Nicolae Donici“ din satul Dubăsarii Vechi unde le-a promis celor 600 de elevi ai şcolii că anul viitor vor avea o sală nouă de sport.

Ştiri pe aceeaşi temă

Liceul a fost renovat în ultimii doi ani, când pentru reparaţia sistemului de încălzire s-au cheltuit 628.000 de lei, iar pentru procurarea şi instalarea panourilor interactive şi a setului de tehnică computerizată au fost alocaţi circa 102.000 de lei, din bugetul raional.

Oficialul a mers prin mai multe săli de clasă, care sunt dotate cu table interactive. „Mă bucur să văd că învăţaţi după metode moderne. Viitorul nostru sunteţi voi, copiii. Vă doresc să reuşiţi în viaţă, să aveţi succese în toate”, le-a spus copiilor premierul. „Ceea ce faceţi este un lucru frumos, aţi reuşit să renovaţi liceul. E uşor să-i ajuţi pe cei care vor să facă lucruri frumoase, pentru binele elevilor”, a menţionat şeful Executivului.

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările