Ilie Cazac, tânărul reținut ilegal în regiunea transnistreană, împlinește astăzi 26 de ani

Ilie Cazac, tânărul reținut ilegal în regiunea transnistreană, împlinește astăzi 26 de ani

Ilie Cazac

Mama tânărului moldovean reținut de autoritățile neconstituționale de la Tiraspol a plecat azi, de dimineață, să-și vadă fiul la penitenciar.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aniversarea tânărului reținut abuziv de așa-zisele autorități transnistrene coincide cu împlinirea a 18 luni de detenție.

Stela Surchicean, mama lui Ilie Cazac, a mers și astăzi la penitenciarul unde este închis fiul ei. Deocamdată nu se știe dacă a reușit să își vadă copilul.

Ilie Cazac a fost condamnat de către regimul de la Tiraspol la 14 ani de închisoare pentru spionaj în favoarea Republicii Moldova.

Tânărul moldovean care, după cum relevă Ziarul de Gardă împlinește astăzi 26 de ani a fost agresat în repetate rânduri de autoritățile neconstituționale de peste Nistru, pentru scrisorile de grațiere adresate liderului regiunii transnistrene, Igor Smirnov.

Citește și:

Vezi AICI care sunt şansele lui Ilie Cazac de a fi graţiat

Secretariatul Internaţional al Organizaţiei Mondiale împotriva Torturii cere eliberarea şi despăgubirea lui Ilie Cazac

JUSTIŢIE STALINISTĂ: Moldoveanul Ilie Cazac, ex-angajat la Fisc în Tighina, a fost condamnat la 14 ani de închisoare pentru "înaltă trădare

VIOLENȚE Ilie Cazac a fost bătut de milițienii transnistreni

CHIŞINĂU: După graţierea lui Ernest Vardanean, familia lui Ilie Cazac aşteaptă mila lui Igor Smirnov

Guvernul Republicii Moldova: „Decizia de condamnare a lui Ilie Cazac este ilegală și nefondată"Filat şi Smirnov, întâlnire în Germania

GALERIE FOTO Premierul Vlad Filat a discutat cu liderul separatist în Germania. Până acum nu au fost făcute publice noutăți cu privire la eliberarea lui Ilie Cazac


Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările