UPDATE Şase tineri din Floreni vor fi îngropaţi împreună. Mâine va fi zi de doliu în satul Floreni

UPDATE Şase tineri din Floreni vor fi îngropaţi împreună. Mâine va fi zi de
doliu în satul Floreni

Mâine de dimineaţă, începând cu ora 10.00, tinerii vor fi petrecuti pe ultimul drum FOTO Adevărul

Procesiunea funerară în satul Floreni va începe mâine la ora 10 dimineaţa şi va dura toată ziua. Tinerii care au decedat în noaptea de marţi spre miercuri vor fi înmormântaţi pe pe rând. „Şase vor fi îngropaţi în Floreni, şoferul de 17 ani în Raşcov, iar o fetiţă de la noi din sat în localitatea de baştină a mamei“, a declarat pentru „Adevărul“, Mihai Golban, primar de Floreni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deşi acum o oră, primarul de Floreni ne spunea că victimile accidentului vor fi înmormântaţi câte doi, se pare că rudele şi prietenii au decis să-i îngroape pe toţi odată. „Am vorbit cu preotul din sat şi mi-a spus că la ora 10.00 dimineaţa trupurile neînsufleţite ale patru băieţi şi două fete vor fi aduse la biserică“, a spus Golban.

„Nu avem posibilitatea să-i înmormântăm pe toţi odată. Avem doar două năsălii şi-i vom duce la groapa pe câte doi. Dar şi prietenii victimelor spuneau că nu vor reuşi să-şi ai rămas bun de la toţi odată“, a mai spus primarul.

Acesta a menţionat că mâine toată ziua va fi o maşină a salvării, ca să acorde primul ajutor medical rudelor celor decedaţi sau altor persoane care vor avea nevoie. „Am încercat să-i ajutăm cu ceva şi am acordat fiecărei familii un ajutor material a câte 3.000 de lei“, a mai adăugat primarul.

Trei fete şi cinci băieţi, cu vârste cuprinse între 17 şi 24 de ani, au murit marţi seara în urma unui accident rutier. Automobilul care se deplasa cu circa 200 de km/oră s-a izbit într-un copac. Şoferul era beat.

Cei opt tineri care au decedat în urma unui accident rutier erau prieteni şi au dat o petrecere de rămas bun în cinstea unuia dintre băieţi care urma să plece în Rusia.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările