Familiile defavorizate din Chişinău vor beneficia de 700 de lei pentru pregătirea către noul an şcolar

Familiile defavorizate din Chişinău vor beneficia de 700 de lei pentru pregătirea către noul an şcolar

Familiile defavorizate din municipiul Chişinău care educă copii de vârstă şcolară vor beneficia de un ajutor material unic în sumă de 700 de lei pentru pregătirea către noul an şcolar. De ajutor material ar urma să beneficieze circa opt mii de persoane, transmite IPN.

Primăria municipiului Chişinău informează că beneficiari de ajutor material sunt familiile fără venituri sau cu venituri mici, familiile cu trei şi mai mulţi copii, cele monoparentale sau în care unul din părinţi este cu grad de dizabilitate, familiile care au statut de tutore sau curatelă.

Dreptul la ajutor material se stabileşte în baza dosarului prezentat, care justifică starea socială şi probează veridicitatea circumstanţelor expuse în cerere.

Cererile se depun la instituţiile de învăţământ, pe numele directorului şcolii. Dosarele vor fi aprobate de comisiile de profil din cadrul instituţiei de învăţământ preuniversitar până la data de 20 august 2018.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: