Evenimentele dedicate sărbătorilor de iarnă vor avea loc în PMAN şi în scuarul Catedralei

Evenimentele dedicate sărbătorilor de iarnă vor avea loc în PMAN şi în scuarul Catedralei

FOTO IPN

Evenimentele dedicate sărbătorilor de iarnă se vor desfăşura în acest an în Piaţa Marii Adunări Naţionale şi în scuarul Catedralei. Despre aceasta s-a discutat în cadrul unei şedinţe cu participarea premierului Ion Chicu, dar şi a primarului general al municipiului Chişinău, Ion Ceban, transmite IPN.

„Toate acţiunile componente ale sărbătorilor de iarnă trebuie să fie integrate într-un singur eveniment. Practica deficitului de comunicare dintre autorităţi, care determina realizarea a două sărbători separate, e bine să rămână în trecut”, a declarat premierul, citat într-un comunicat de presă al Guvernului.

Primarul capitalei, Ion Ceban, a susţinut abordarea premierului şi a solicitat suport în organizarea unei sărbători cât mai atractive pentru copii.

Doi ani consecutiv, pe strada 31 august din capitală, la iniţiativa premierului Pavel Filip era organizat Târgul de Crăciun. În preajma Palatului Naţional „Nicolae Sulac” era decorat şi Pomul de Crăciun. Iar în PMAN Pomul de Crăciun era instalat de Primărie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: