Două trasee naţionale din sudul ţării, blocate din cauza ninsorilor

Două trasee naţionale din sudul ţării, blocate din cauza ninsorilor

FOTO IPN

În sudul ţării, două trasee naţionale sunt blocate: Cantemir – Comrat şi Sadâc – Cantemir. Se circulă cu dificultate pe R-30, de la km 20 până la 48, în zona raionului Căuşeni, şi pe R-26, în zona postului vamal intern de control „Hagimus”, transmite IPN cu referire la informaţia Inspectoratului Naţional de Patrulare.

În partea de nord a tării, toate drumurile sunt practicabile. În centru, este sistată circulaţia autocamioanelor de mare tonaj în localităţile Ciobanovca şi Calfa din raionul Anenii Noi. În municipiul Chişinău, pe drumul Băcioi Noi, de la bd. Dacia până la str. Drumul Băcioilor stau blocate patru camioane de mare tonaj.

Mai multe drumuri locale rămân înzăpezite. Este vorba de drumul de acces către localităţile din raionul Căuşeni: Florica, Marianca-de Sus, Fârlădeni, Chircăieşti, Tricolici şi către localităţile din raionul Ştefan Vodă: Marianca de Jos, Alava, Semionovca, Brezoaia, Feştelita, Volintiri, Copceac, Ştefăneşti, Purcari, Olăneşti, Crocmaz, Antoneşti, Carahasani, Căplani, Feştelita, Talmaz, Cioburciu, Viişoara, Lazo şi Slobozia.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: