Două persoane şi-au pierdut viaţa sâmbătă dimineaţă în accidente rutiere

Două persoane şi-au pierdut viaţa sâmbătă dimineaţă în accidente rutiere

Două persoane, de 28 şi 44 de ani, au decedat în această dimineaţă, iar alte două au ajuns la spital cu diverse traumatisme, în urma producerii a două accidente rutiere, în municipiul Bălţi şi la intrarea în oraşul Cupcini, raionul Edineţ, transmite IPN.

Potrivit ofiţerului de presă al Inspectoratului de Poliţie Bălţi, Eugenia Molceanov, informaţia despre producerea accidentului din municipiul Bălţi a parvenit în jurul orei 3.00 dimineaţa. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au stabilit că maşina, la volanul căreia se afla un bărbat de 32 de ani, în urma unei manevre de depăşire s-a tamponat frontal cu o autospecială de deszăpezire, parcată pe contrasens. Şoferul automobilul a fost transportat la spitalul municipal Bălţi. Accidentul a fost fatal pentru pasagerul acestuia, un tânăr de 28 de ani.
 
Un alt accident a avut loc pe la intrarea în oraşul Cupcini, raionul Edineţ, în jurul orei 7.00. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au depistat automobilul răsturnat într-un şanţ. La o distanţă de 30 de metri de la automobil, a fost găsit un bărbat fără suflare, în vârstă de 44 de ani. Mai târziu s-a stabilit ca la Spitalul Raional Edineţ a fost adusă o femeie de 29 de ani, în stare gravă după accident.
 
În cazul ambelor accidente, nu s-a stabilit deocamdată cine se face vinovat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: