Doi tineri, suspectaţi de omorul de la Horeşti

Doi tineri, suspectaţi de omorul de la Horeşti

FOTO IPN

Oamenii legii au doi suspecţi în cazul bărbatului de 50 de ani din Horeşti, Ialoveni, găsit mort vineri seara, 19 aprilie, în baia casei sale, cu mâinile şi picioarele legate. Suspecţii sunt doi tineri, de 22 de ani, unul din ei cu antecedente penale, ambii locuitori ai satului Horăşti. Aceştia sunt reţinuţi pentru 72 ore.

Solicitat de IPN, şeful Inspectoratului de Poliţie Ialoveni, Pavel Damaschin, a comunicat că poliţia i-a reţinut pe suspecţi în prima parte a zilei de luni şi că sunt probe suficiente împotriva lor. Aceştia conlucrează cu ofiţerii de urmărire penală care desfăşoară ancheta.

Bărbatul a fost găsit vineri seara mort în baia casei sale, la podea, având mâinile şi picioarele legate. Bărbatul era întors recent de peste hotare, iar despre crimă oamenii legii au fost informaţi de către vecina victimei, care avea grijă de gospodăria bărbatului. La faţa locului medicul legist a stabilit că bărbatul avea semne de moarte violentă, leziuni în regiunea capului. Sunt luate în calcul mai multe versuri, inclusiv cea a jafului.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: