Director nou la Institutul Mamei şi Copilului

Director nou la Institutul
Mamei şi Copilului

FOTO Arhivă

Institutul Mamei şi Copilului are director nou. Ministerul Sănătăţii a emis un ordin prin care a fost numit în funcţie Sergiu Gladun, medic obstetrician ginecolog, angajat  în cadrul aceleiaşi instituţii, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit Ministerului Sănătăţii, la concurs şi-au depus dosarele iniţial patru candidaţi la funcţia de director al Institutului, dar la proba finală au participat doar doi candidaţi, pe motiv că ceilalţi şi-au retras candidaturile. Sergiu Gladun a susţinut proba de concurs pentru ocuparea funcţiei şi a acumulat cele mai multe puncte
 
Sergiu Gladun este fiul fostului ministru al sănătăţii, Eugen Gladun, care a fondat Institutul Mamei şi Copilului.
 
Ministrul sănătăţii, Ruxanda Glavan, a semnat, la data de 7 decembrie, un ordin prin care l-a numit în calitate de director interimar la Institutul Mamei şi Copilului pe Marin Rotaru. Directorul de atunci, Ştefan Gaţcan, declara că va contesta în instanţă ordinul ministerului, pe motiv că acesta a fost emis cu abateri în condiţiile în care funcţia de director nu era vacantă. În acea perioadă, Gaţcan se afla în concediu medical.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: