Detenţie pe viaţă în cazul crimei de la Puhăceni, Anenii Noi

Detenţie pe viaţă în cazul crimei de la Puhăceni, Anenii Noi

Un locuitor al satului Puhăceni din raionul Anenii Noi a fost condamnat la închisoare pe viaţă pentru că, în toamna anului trecut, l-a omorât şi i-a dat foc unui consătean, un tânăr de 22 de ani. Trei complici, care l-au ajutat să ascundă crima, au primit câte doi ani de închisoare, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Procuratura Generală informează, într-un comunicat de presă, că pe 24 septembrie 2017, în gospodăria unuia dintre inculpaţi, bărbaţii au consumat alcool împreună cu victima. Într-un moment de ceartă, unul dintre inculpaţi a luat un cuţit şi l-a înjunghiat pe tânăr. 

Corpul neînsufleţit al acestuia a fost târât în grădină şi incendiat. Osemintele victimei au fost depistate la mai bine de trei luni de la omor. Poliţia a fost sesizată de către mama tânărului, care nu mai avea niciun semn de la fiu.

Potrivit procurorilor, bărbatul condamnat la detenţie pe viaţă are 34 de ani. Acesta a mai fost în conflict cu legea, fiind condamnat anterior la şase ani de închisoare pentru înjunghierea unei persoane, care a rămas în viaţă.

Sentinţa este cu drept de atac în condiţiile legii.

 

citeste totul despre: