Dan Bitman s-a îmbolnăvit. Concertul de la Chişinău a fost amânat. Artistul susţine însă că se odihneşte la Viena

Dan Bitman s-a îmbolnăvit. Concertul de la Chişinău a fost amânat. Artistul susţine însă că se odihneşte la Viena

Dan Bittman, la o cafea cu jurnalistul „Adevărul“

Veste proastă pentru faniie interpretului român Dan Bitman. Acesta s-a îmbolnăvit şi este internat în spital. Concertul formaţiei „Holograf", care trebuia să aibă loc în seara zilei de mâine, a fost amânat.

Aurel Mitran, managerul formaţiei, a emis un comunicat în care anunţă că Dan Bitman „are probleme de sănătate, fiind absolut necesare investigaţii medicale mai profunde, ce nu suportă amânare", potrivit moldpres.md.

Spectacolul va fi reprogramat pentru sfârşitul lunii noiembrie.

Dan Bitman a declarat însă pentru libertatea.ro că nu e bolnav, ci doar se odihneşte la Viena, „Într-adevăr, sunt în Viena, însă doar pentru că am preferat să mă refugiez puţin într-un loc de suflet, după o perioadă extraordinar de aglomerată. În ultimele zile am fost prins între filmările pentru X Factor şi concertele Holograf (chiar sâmbătă am susţinut un super concert la Baia Mare, de Sărbătoarea Castanelor), încât mi-am dorit foarte tare câteva clipe de relaxare. Fanilor mei însă le spun să stea liniştiţi, sunt foarte bine, la Viena într-adevăr, unde savurez un carpaccio de ton!", a declarat Bittman pentru libertatea.ro.

Mai mult: Dan Bittman, la spital? NICIDECUM! Află ce face artistul la Viena - Vedete de la noi | Libertatea.ro


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările