Comuniştii susţin că poliţiştii cunoşteau că Mihail Amberg era membru PCRM

Comuniştii susţin că poliţiştii
cunoşteau că Mihail Amberg era membru PCRM

Comunistul Alexandr Petcov susţine că percheziţia a fost un show politic FOTO tribuna.md

Comuniştii Alexandru Petkov, Grigore Petrenco, Ina Şupac, Zurab Todua, Mihail Poleanschii au cerut demisia minstrului Afacerilor Interne, Dorin Recean.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Declaraţiile pe care le-a făcut azi ministrul ne-au convins încă odată că percheziţia de ieri din apartamentul colegului nostru Mihail Amberg  este o acţiune politică, a cărei scop este de a ne intimida“, susţine comunistul Alexandr Petcov.

„Am avut permisiunea procurorului şi a ofiţerilor poliţiei speciale de a intra în casă“, a replicat Petcov, care a mai menţionat că cel puţin o persoană din poliţie cunoştea faptul că Mihail Amberg este membru al Partidului Comuniştilor.

Dorin Recea a declarat astăzi că cinci deputaţi comunişti au intervenit în acţiunile procesuale, au a sunat ieri poliţiştii care efectuau percheziţiile, ca să împiedice mersul anchetei.

Domiciliul activistului PCRM Mihail Amberg a fost percheziţionat ieri de poliţie mai bine de şapte ore, în legătură cu dublul omor de la Durleşti din 1 aprilie 2011.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: