Centrele de vaccinare din R. Moldova vor activa şi în zilele de odihnă

Centrele de vaccinare din R. Moldova vor activa şi în zilele de odihnă

Autorităţile din sănătate fac apel către toate persoanele eligibile să se imunizeze împotriva COVID-19. Totodată, anunţă că toate centrele de vaccinare la nivel naţional vor activa şi în zilele de sâmbătă şi duminică, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru vaccinare, Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale îndeamnă cetăţenii să se adreseze la medicul de familie, conform adresei de domiciliu. O altă opţiune este să se programeze online prin intermediul platformei naţionale de vaccinare www.vaccinare.gov.md.

Cei care sunt eligibili pentru vaccinare, vor introduce datele la secţiunea programare, iar cei care nu sunt eligibili la această etapă, se vor înregistra în lista de aşteptare.

Potrivit datelor Ministerului Sănătăţii, până în prezent, au fost administrate 216.740 de doze de vaccin anti-COVID-19. Peste 29 de mii de persoane s-au vaccinat cu ambele doze.

Până pe 13 mai, în Republica Moldova s-au înregistrat 253.386 de cazuri de infectare cu noul coronavirus. Bilanţul deceselor asociate COVID-19 a ajuns la 5.995.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările