Cel puţin un moldovean, implicat în accidentul de la Leţcani

Cel puţin un moldovean, implicat în accidentul de la Leţcani

Opt persoane au fost transportate la spital, dintre care două în stare gravă, după ce două microbuze în care se aflau 27 de pasageri, dintre care unul se îndrepta spre Republica Moldova, s-au ciocnit sâmbătă seara, 13 aprilie, în zona comunei Leţcani, judeţul Iaşi.

Ofiţerul de presă al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, Liliana Puşcaşu, a declarat pentru IPN că în microbuz se afla cel puţin un cetăţean moldovean, un tânăr de 20 de ani care este în stare stabilă. Totodată, se presupune că şoferul mijlocului de transport este moldovean, însă, deocamdată identitatea acestuia nu a fost stabilită. Liliana Puşcaşu mai spune că dintre persoanele care au fost transportate la spital nu sunt cetăţeni moldoveni.

Prefectul de Iaşi, Marian Şerbescu, a declarant pentru news.ro, citat de IPN, că din ceea ce i-au comunicat poliţiştii, şoferul unui microbuz care mergea către Republica Moldova a întors maşina, fără să se asigure, fiind lovit de un alt microbuz care venea din spate. Cinci persoane erau într-un microbuz, iar 22 în celălalt. Pasageri încarceraţi nu au fost şi printre răniţi nu se aflau copii.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili toate circumstanţele accidentului.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: