Edineţ. Cadavrul unui bărbat, găsit îngropat într-o anexă din curtea casei presupusului ucigaş

Edineţ. Cadavrul unui bărbat, găsit îngropat într-o anexă din curtea casei presupusului ucigaş

FOTO simbol

La începutul lunii aprilie, poliţia din Edineţ a fost sesizată de un bărbat de 63 de ani locuitor al raionului Edineţ, care a solicitat ajutorul poliţiei pentru stabilirea locului aflării nepotului său de 46 de ani, la fel locuitor al raionului Edineţ. Acesta ar fi dispărut fără veste aproximativ trei ani în urmă în condiţii suspecte.

În urma măsurilor întreprinse de poliţişti s-a stabilit că, în luna decembrie 2018, într-o localitate din raionul Edineţ, între persoana dispărută fără veste şi concubina sa de 48 de ani, a avut loc un conflict, în urma căruia bărbatul ar fi agresat-o. Femeia a cerut ajutor fiului său, un tânăr de 25 de ani, care locuieşte în vecinătate. Ajungând la domiciliul mamei sale, acesta a luat o bâtă din lemn şi i-a aplicat o lovitură în regiunea capului bărbatului de 46 de ani. În urma loviturii primite, acesta a decedat pe loc.

Pentru a scăpa de cadavru, femeia împreună cu fiul său l-au pus într-un cărucior şi l-au dus în gospodăria feciorului unde l-au şi îngropat.

În urma efectuării cercetării la faţa locului poliţiştii împreună cu procurorul au depistat într-o construcţie auxialiară din curtea casei, la o adâncime de aproximativ 1,5 m, cadavrul bărbatului dispărut fără veste. Acesta a fost îndreptat spre examinare medico-legală pentru stabilirea exactă a cauzei decesului.

La moment se efectuează acţiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanţelor şi primirea unei decizii legale.

Tânărul de 25 de ani, suspectat în comiterea infracţiunii şi-a recunoscut vina parţial şi a fost reţinut pentru 72 de ore.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările