Bătaie soldată cu moarte la Ialoveni

Bătaie soldată cu moarte la Ialoveni

FOTO simbol

Un bărbat de 41 de ani a murit în drum spre spital după ce a fost bătut cu o scândură în regiunea capului. Cazul a avut loc aseară, 10 ianuarie, într-o gospodărie din satul Ruseştii-Noi din raionul Ialoveni.

Ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie Ialoveni, Silvia Vetcu, a declarat pentru IPN că oamenii legii au fost sesizaţi de către medicii de pe ambulanţă, care au constatat decesul bărbatului în drum spre Capitală.

S-a stabilit că totul s-a întâmplat în gospodăria unui bărbat de 52 de ani, unde se afla victima şi încă un bărbat de 64 de ani. Se presupune că cei trei au consumat băuturi alcoolice. Între victimă şi bărbatul de 64 de ani s-a iscat un conflict, iar ultimul ar fi luat o scândură cu care a aplicat lovituri.

Potrivit poliţiei, victima are antecedente penale, anterior ispăşindu-şi pedeapsa pentru diverse genuri de infracţiuni.

Pe marginea acestui caz a fost iniţiată o cauză penală pentru vătămare intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii, care a provocat decesul victimei. Suspectul este reţinut pentru 72 de ore. Acesta riscă de la 12 la 15 ani de închisoare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: