Accident cu implicarea unei ambulanţe în Chişinău

Accident cu implicarea unei ambulanţe în Chişinău

Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident produs în seara de 20 mai, cu implicare a unei ambulanţe şi a unui automobil, la intersecţia străzilor Bucureşti cu Vasile Alecsandri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ofiţerul de presă al Direcţiei de poliţie a municipiului Chişinău, Natalia Stati, a declarat pentru IPN că ambulanţa a intrat în intersecţie cu girofarul pornit, dar nu avea şi semnalul sonor conectat. De îngrijiri medicale au avut nevoie pacienta din ambulanţă, care în momentul producerii accidentului era transportată la Spitalul de Urgenţă, şoferul ambulanţei, precum şi medicul şi felcerul. Şoferiţa automobilului şi pasagerul acesteia s-au ales cu o sperietură.
 
Solicitată de IPN, purtătoarea de cuvânt a Centrului Naţional de Asistenţă Medicală Urgentă Prespitalicească, Diana Blanaru, a spus că ambulanţa a fost deteriorată şi nu mai poate fi folosită. Deocamdată nu se cunoaşte dacă va putea fi reparată aşa încât să fie repusă în uz.
 
Pe cazul dat a fost pornită o anchetă, pentru a fi stabilite toate circumstanţele. Şoferul care va fi găsit vinovat se va alege cu 6 puncte de penalizare şi 1500 de lei amendă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările