A fost identificată a treia persoană decedată în accidentul din Ucraina

A fost identificată a treia
persoană decedată în accidentul din Ucraina

Cea dea treia persoană decedată în accidentul produs în apropiere de Viniţa, Ucraina, este un tânăr de 24 de ani. Aseară, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a confirmat identitatea altor două persoane decedate: o tânără de 26 de ani şi un bărbat de 44 de ani, transmite IPN.

Ofiţerii IGSU se află în Ucraina pentru procedurile de repatriere a persoanelor decedate. Corpurile neînsufleţite vor fi aduse în ţară pe parcursul zilei de astăzi.
 
Cele patru persoane rănite în accident rămân sub supravegherea medicilor la spitalul Clinic nr.2 din Viniţa, iar starea lor este stabilă. Este vorba despre două femei, una de 28 şi cealaltă de 54 de ani, şi doi bărbaţi, de 24 şi 33 de ani.
 
Guvernul a anunţat că va acoperi cheltuielile pentru repatrierea moldovenilor decedaţi în accident.
 
Din imaginile de la locul accidentului, postate de un portal ucrainean, se vede că microbuzul, cu numere de înmatriculare de Ungheni, a intrat în plin într-un camion parcat pe marginea drumului. Microbuzul se îndrepta către Federaţia Rusă. Accidentul s-a produs pe 8 februarie, în jurul orei 03.50. În microbuz erau 12 pasageri.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: