A fost finalizată expertiza în cazul pruncului găsit mort într-un parc din Chişinău

A fost finalizată expertiza în cazul pruncului găsit mort într-un parc din Chişinău

FOTO simbol Sursa IPN

Bebeluşul al cărui cadavru a fost găsit într-un parc din capitală, la mijlocul lunii ianuarie, s-a născut mort. Acest lucru a fost stabilit în cadrul expertizei medico-legale, care a fost finalizată recent.

Ştiri pe aceeaşi temă

Contactat de IPN, adjunctul procurorului-şef al Procuraturii municipiului Chişinău, Corneliu Bratunov, spune că decesul pruncului a survenit ca rezultat al asfixiei intrauterine. Urmează să fie analizate toate materialele, dar procurorul nu vede motive pentru pornirea cauzei penale. Legislaţia prevede pedeapsă pentru pruncucidere sau lăsare în primejdie, ceea ce nu s-a întâmplat în acest caz.

Femeia care a născut copilul nu a fost identificată şi, respectiv, nu se cunoaşte ce a făcut-o să-şi lase copilul mort în parc.

Cadavrul nou-născutului a fost depistat pe 14 ianuarie, într-un parc din strada Mihail Sadoveanu. Poliţia a fost sesizată de către un trecător.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările