Şase stadioane şcolare din Chişinău vor fi amenajate până în iunie

Şase stadioane şcolare din Chişinău vor fi amenajate până în iunie

Pe teritoriul a şase şcoli din Capitală va fi definitivată amenajarea stadioanelor până la sfârşitul lunii iunie.Contactat de IPN, Vasile Efros , şef de secţie la Direcţia generale locativ-comunale şi amenajare (DGLCA), a precizat că este vorba de Liceele Teoretice „Mihai Viteazul”, „Gaudeamus”, „Nicolae Iorga”, „George Călinescu”, „Nicolae Gogol” şi „Liviu Deleanu”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Lucrările de reabilitare şi amenajare a terenurilor au demarat anul trecut, iar anul acesta se finalizează. Recent a fost livrat gazonul artificial”, a spus responsabilul.

Vasile Efros a menţionat că pe parcursul anului curent autorităţile municipale vor iniţia lucrări de modernizare la alte 10 stadioane, dar lista încă nu este definitivată.

La şedinţa operativă a serviciilor municipale de ieri, 17 mai, primarul general Ion Ceban a precizat că investiţia municipalităţii constituie 80%, iar cu restul contribuie Federaţia Moldovenească de Fotbal.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările