Şase copii din Ştefan Vodă vor ajunge în plasament după ce şi-au pierdut ambii părinţi

Şase copii din Ştefan Vodă vor ajunge în plasament după ce şi-au pierdut ambii părinţi

O femeie de 35 de ani din satul Răscăieţii Noi, raionul Ştefan Vodă, a fost găsită fără suflare în casă. Femeia, mamă a şase copii, şi-a pierdut soţul la începutul lunii octombrie. Bărbatul a fost omorât într-o bătaie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Contactată de IPN, ofiţerul de presă al Inspectoratului General al Poliţiei, Mariana Beţivu, a declarat că poliţia a fost sesizată, în această dimineaţă, de către asistenta socială din localitate, care, la rândul ei, a fost anunţată de către fiica mai mare a femeii. Femeia creştea şase copii, cu vârste cuprinse între 2 şi 15 ani. Din declaraţiile rudelor, în ultima perioadă, aceasta se simţea rău, având simptome de răceală, dar evita să se adreseze la medic.

„În urma examinării de către medicul legist, pe corpul femeii nu au fost depistate urme de moarte violentă. Preliminat, se presupune că decesul femeii ar fi survenit din cauza pneumoniei. Pe cazul dat a fost iniţiat un proces penal în cadrul căruia urmează a fi stabilite toate circumstanţele”, menţionează ofiţerul de presă.

Soţul femeii, în vârstă de 45 de ani, a fost omorât în bătaie pe 5 octombrie, în urma unui conflict cu un tânăr de 26 ani. Suspectul a fost arestat.

Poliţia, împreună cu administraţia publică locală, întreprind măsurile necesare pentru plasarea copiilor într-un centru de plasament din raionul Ştefan Vodă.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările