Încă un lucrător medical din R. Moldova, răpus de COVID-19

Încă un lucrător medical din R. Moldova, răpus de COVID-19

Un lucrător medical de la Institutului de Cardiologie, diagnosticat cu noul coronavirus, s-a stins din viaţă. Este vorba despre Svetlana Ceaglei, care a activat la Institutul de Cardiologie în calitate de felcer-laborant peste 30 de ani, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Condoleanţe familiei colegei noastre, Svetlana Ceaglei, care a pierdut lupta cu viaţa la vârsta de 54 de ani din cauza complicaţiilor survenite în urma infectării cu COVID-19”, se menţionează într-un mesaj transmis de conducerea Institutului de Cardiologie.

Numărul lucrătorilor medicali decedaţi din cauza COVID-19 ajunge la 68. Ieri, 12 ianuarie, Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale a anunţat alte două decese în rândul lucrătorilor medicali. Este vorba despre Vitalie Ene, care activa în calitate de medic stomatolog la Centrul de plasament pentru persoane vârstnice şi persoane cu dizabilităţi din municipiul Chişinău, precum şi de Vera Cenuşă, angajată în calitate de laborantă la Centrul medical de diagnostic „Euromed”.

Până pe 12 ianuarie, în ţară au fost înregistrate peste 150 de mii de cazuri de infectare cu noul coronavirus, iar bilanţul deceselor a ajuns la 3 176.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările