Îmbrânceală la uşa Primăriei Chişinău

Îmbrânceală
la uşa Primăriei Chişinău

Protestatarii şi-au măsurat puterile cu oamenii legii FOTO Captură video unimedia.info

Aproximativ 20 de manifestanţi au protestat în dimineaţa de joi, 25 iulie, la uşa Primăriei Chişinău, unde consilierii municipali s-au întrunit în ultima şedinţă din această vară. Protestatarii au încercat să intre cu forţa în Primărie, dar au fost opriţi de poliţişti. Unul dintre poliţişti s-a ales cu epoleţii rupţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Oamenii veniţi la Primărie cer stoparea definitivă a lucrărilor de construcţie a unui bloc de locuit din strada Alba Iulia, sectorul Buiucani.

Manifestanţii susţin că Primăria a oferit unui agent economic dreptul să construiască şi o mansardă pe aceeaşi stradă, iar blocul de locuit este prea vechi şi nu ar rezista.

Mai mulţi trecători, care au fost martorii altercaţiilor cu oamenii legii, au spus că manifestanţii au consumat băuturi alcoolice, lucru negat de ultimii, transmite IPN.

Circa 25 de persoane au forţat săptămâna trecută intrarea în primăria Chişinău. Activista Maia Laguta a stricat turnichetul de la intrare. 

Ca urmare a acestor acţiuni, municipalitatea a decis să interzică accesul unor persoane în sediul Primăriei Capitalei.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările