Voronin refuză să-l susţină pe Igor Dodon în turul doi: Atitudinea noastră faţă de acest personaj nu se schimbă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă
FOTO arhivă

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, a declarat marţi, 1 noiembrie, în cadrul unei conferinţe de presă, că refuză solicitarea lui Igor Dodon de a-l susţine în turul doi al alegerilor prezidenţiale din 13 noiembrie.

„Noi nu avem niciun fel de temei sau argument să-l susţinem pe Dodon. Mai mult ca atât, chiar în preajma acestor elegeri el a făcut mai multe declaraţii, precum că va lupta pentru alegeri anticipate, deja a uitat defenitiv. 

Faptul că se numesc socialişti nu înseamnă nimic. Noi urmărim politica pe care ei o promovează şi o propun societăţii. Aceste relaţii cu Dodon, chiar dacă o să învingă el, ele nu se vor schimba. Atitudinea noastră, a partidului, faţă de acest personaj nu se schimbă, ea rămâne pentru todeauna”, a declarat preşedintele PCRM.

Voronin a reiterat poziţia partidului că alegerile prezidenţiale sunt neconstituţionale. Totodată, comunistul afirmă că boicotul pentru care pledează formaţiunea sa, nu înseamnă sprijin pentru un candidat sau altul.

„Eu în toţi aceşti ani nu am avut niciun contact cu domnul preşedinte Timofti, numai din cauză că el a fost ales nelegitim. Şi cu viitorul preşedinte, dacă ei vor reuşi pe cineva să aleagă, tot aşa, mâna nu o să-i dau nici într-un caz, niciodată”, a încheiat comunistul.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite