Voronin, despre protestul Socialiştilor din faţa CEC: Un spectacol ieftin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Adevărul
FOTO Adevărul

Liderul comunist, Vladimir Voronin, susţine că protestul Socialiştilor din faţa Comisiei Electorale Centrale de luni, 11 februarie, este un „show ieftin”.

Vladimir Voronin a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că mulţi dintre cei veniţi la protestul PSRM erau în stare de ebrietate.

Voronin a mai spus că există o cooperare între Socialişti şi Democraţi, iar Igor Dodon mimează că se află în conflict cu PDM. Comunistul a subliniat că Dodon a ajuns preşedintele ţării datorită Democraţilor.

Voronin l-a criticat pe Dodon şi pentru faptul că la decorat cu o distincţie de stat pe ex-ministrul Apărării Valeriu Pasat: „Nici Ghimpu nu făcea aşa prostii”.

Partidul Socialiştilor din Republica Moldova a organizat un protest luni, 11 februarie, în faţa Comisiei Electorale Centrale, unde s-au adunat câteva sute de manifestanţi. Socialiştii au adresat mai multe critici la adresa CEC, după ce au fost avertizaţi că au folosit resurse administrative în campania electorală, prin faptul că au avut apariţii publice alături de preşedintele ţării, Igor Dodon, care nu este actor al campaniei electorale.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite