Voronin, către cetăţeni: V-aţi vândut votul. Niciodată nu voi înţelege de ce i-aţi votat pe cei care v-au furat miliardul

Voronin, către cetăţeni: V-aţi vândut votul. Niciodată nu voi înţelege de ce i-aţi votat pe cei care v-au furat miliardul

Preşedintele PCRM, Vladimir Voronin, este supărat pentru faptul că cetăţenii au decis să dea votul pentru cele patru partide care au acces în Parlament, dar nu pentru Partidul Comuniştilor. Fostul şef de stat s-a arătat nedumerit cum alegătorii au putut să voteze partide care ar fi fost implicate în frauda bancară din Republica Moldova.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Eu nu înţeleg şi nu o să înţeleg niciodată, cum voi aţi votat pe cei care v-au furat miliardul? Cum voi i-aţi votat pe cei care v-au sărăcit? Cum voi i-aţi votat pe cei care acum au venit în Parlament, au avut cheltuieli, iar acum o să încerce să întoarcă aceste milioane înapoi. Şi voi v-aţi vândut interesul vostru, al familiei, al neamului, al copiilor, al părinţilor. Aţi vândut votul pentru aceste fleacuri, pomeni”, a declarat Vladimir Voronin la emisiunea „Moldova în direct” de la postul public de televiziune.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: