VOCEA RUSIEI De ce îl doare capul pe Traian Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Băsescu, la sediul de campanie
Traian Băsescu, la sediul de campanie

Preşedintele României Traian Băsescu şi membrii staff-ului său de campanie acuză, de câteva zile, dureri puternice de cap şi o stare generală de rău şi susţin că există bănuiala că sediul de campanie ar fi supus unor atacuri energetice cu arme psihotronice ruseşti.

Procesul de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu prezintă interes din mai multe puncte de vedere, in special politic sau geopolitic, care a captat atenţia jurnaliştilor şi analiştilor.

Manipularea televizată „Vila lui Băsescu"

Vocea Rusiei constată că mai există şi un aspect aproape mistic al campaniilor electorale din România: credinţa în existenţa fenomenelor paranormale şi utilizarea la scară largă a vrăjitoarelor, parapsihologilor şi flăcărilor violete, care pare să fie "o caracteristică specifică pentru clasa politică românească".

Acest fenomen apare şi în campania pentru referendumul de suspendare a preşedintele României Traian Băsescu.

Astfel de câteva zile Băsescu şi membrii staff-ului său de campanie acuză dureri puternice de cap şi o stare generală de rău şi susţin că există bănuiala că sediul de campanie ar fi supus unor atacuri energetice cu arme psihotronice ruseşti.

Mai multe state au încercat să creeze arme psihotronice

Vocea Rusiei constată căîn privinţa existenţei unor astfel de arme "încercarea de a obţine informaţii din surse credibile s-a soldat cu rezultate contradictorii. Pe de o parte, laureatul premiului Nobel, unul dintre cei mai respectaţi fizicieni ai planetei, academicianul Vitaly Ginzburg a declarat într-un interviu că nu a auzit de arme psihotronice funcţionale şi nici nu crede în posibilitatea existenţei acestora. Pe de altă parte, general-maiorul în rezervă al Serviciului Federal de Protecţie (SPP-ul din Federaţia Rusă), Boris Ratnikov este de altă părere. Într-un interviu acordat ziarului Komsomolskaia Pravda în 2007, el a spus următoarele:
„În anii 1980 a fost creat un sistem bine organizat şi strict secret de lucrări în vederea creării de noi metode şi mijloace de rezolvare a problemelor interne şi internaţionale fără a apela la intervenţii distructive sau intimidare", precizând că „în anumite ţări nu este vorba de experimente, care oricum au loc de mult timp, ci despre utilizarea unor tehnologii pentru obţinerea unor scopuri concrete, de obicei scopuri politice sau militare."

Postul de radio de la Moscova, susţine că din informaţiile lui Ratnikov, lista ţărilor care dispun de asemenea tehnologii include SUA, Israelul, Japonia, Germania, Marea Britanie şi Spania. "Fostul militar nu a dat prea multe detalii şi a recunoscut că „niciodată nu a ţinut în mână o armă psihotronică" şi nici nu ştie dacă aceasta „arată ca un tun sau ca un nasture".

Băsescu ar fi trebuit să aibă probleme mai serioase decât o banală durere de cap

Vocea Rusiei susţine că "dacă ar fi să credem în informaţiile prezentate de general-maiorul Ratnikov şi în teoriile jurnaliştilor de la evz.ro, atunci Traian Băsescu ar fi trebuit să aibă probleme mult mai serioase decât o banală durere de cap, ceea ce demonstrează că „atacurile energetice" nu au nicio legătură cu „starea generală de rău" cu care se confruntă preşedintele suspendat şi staff-ul de campanie al acestuia".

Autorii de la oficiosul de la Moscova mai în glumă, mai în serios susţin că există o explicaţie foarte simplă pentru durerile de cap ale preşedintelui suspendat: "probabil, el simte mustrări de conştiinţă pentru salariile tăiate ale bugetarilor, flota dispărută, incendiul de la Rouen şi notele informative scrise în calitate de colaborator al Securităţii".

Cum vor îndeplini puciştii şi ultimul punct din Plan

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite