Un cuţit de vânătoare de la eschimoşii norvegieni şi cinci litri de divin cadou. Cum îşi sărbătoreşte comunistul Vladimir Voronin ziua de naştere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Membri şi simpatizanţi ai Partidului Comuniştilor au făcut coadă în această dimineaţă la sediul formaţiunii pentru a-i spune „La multi ani„ fostului preşedinte moldovean, Vladimir Voronin, care împlineşte azi 72 de ani.

Printre cei care au venit să-l felicite se numără şi fostul ministru al Justiţiei, Vladimir Pîrlog, fostul ministru de Interne, Gheorghe Papuc, ex-procurorul general Valeriu Gurbulea şi consilierul municipal Victor Gurău, care anunţase în iarnă că părăseşte temporar fracţiunea PCRM acuzându-l pe Vladimir Voronin că este un lider iresponsabil.

Astăzi Gurău i-a adus cadou un cuţit de vânătoare folosit de eschimoşii din Norvegia, ştiind de pasiunea liderului PCRM pentru vânătoare. Alţi oaspeţi i-au adus tablouri, fructe, buchete enorme de flori şi băuturi alese, cum ar fi cinci litri de divin.

„Vladimir Voronin a ajuns la vârsta când Winston Churchill abia îşi încheia prima etapă din carieră„, a declarat deputatul comunist Mark Tkaciuk pentru Publika TV, urându-i liderului PCRM încă mulţi ani la conducerea formaţiunii. 

Preşedintele PCRM îşi va întâmpina vizitatorii la partid până la ora 13.00. Diseară el îşi va sărbători ziua de naştere într-un local din Chişinău.

Vladimir Voronin a deţinut două mandate consecutive de preşedinte al Republicii Moldova, din 2001 până în 2009. Născut la Corjova, în stânga Nistrului, şi-a început cariera în industria panificaţiei. Fiind membru al fostului Partid Comunist, a ocupat diferite funcţii administrative, fiind numit în 1989 ministru de Interne. S-a relansat în politică în 1993, în structurile Partidului Comuniştilor din Republica Moldova.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite