Voronin spune că în Parlament au intrat inclusiv cei care au furat miliardul: Este înfrângerea totală a Republicii Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vladimir Voronin

Liderul Comuniştilor, Vladimir Voronin, consideră că în urma alegerilor parlamentare din 24 februarie a avut de pierdut Republica Moldova şi cetăţenii ei şi mai puţin Partidul Comuniştilor, care nu a acces în Parlament. În opinia sa, cu excepţia celor din Blocul ACUM, toţi cei care au ajuns în noul Legislativ sunt implicaţi în frauda bancară.

„Aceasta este înfrângerea totală a Republicii Moldova şi a cetăţenilor ţării noastre. Evenimentele care o să urmeze după aceste alegeri, o să dovedească acest adevăr. A pierdut Moldova, a pierdut ţara, a pierdut poporul. În Parlament au intrat toţi cei care au furat miliardul, în afară de cei de la ACUM”, a declarat Vladimir Voronin la emisiunea „Moldova în direct” de la postul public de televiziune.

Voronin susţine că alegerile au fost fraudate, iar alegătorii mituiţi. În acest sens, ex-preşedintele ţării a spus că alegerile ar trebui anulate şi declarate altele noi.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite