Vladimir Voronin, supărat că fiul său a fost premiat drept cel mai bun om de afaceri de către un post de televiziune: „V-aţi bătut joc!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderul PCRM a fost desemnat omul politic al anului. FOTO Eugen Luchianiuc, Facebook
Liderul PCRM a fost desemnat omul politic al anului. FOTO Eugen Luchianiuc, Facebook

Şeful comuniştilor moldoveni s-a arătat indignat de faptul că fiul său, Oleg Voronin, a fost premiat drept cel mai bun businessman, în cadrul galei „10 pentru Moldova“, organizate de Publika TV, unde Vladimir Voronin a fost desemnat drept cel mai bun politician.

„Vreau să-mi exprim nemulţumirea faţă de acţiunile de ieri ale postului Publika, un post cu caracter corupt. Acordarea titlului e o acţiune îndreptată împotriva mea, împotriva partidului. Fiul meu nu a câştigat anul trecut niciun leu în Moldova. Şi el e numit cel mai bun businessman al anului?! Asta în timp ce tatăl său e nominalizat politicianul anului?! Ştiu cine stă în spatele vostru”, s-a adresat reprezentanţilor Publika TV Vladimir Voronin, potrivit Unimedia.

Liderul PCRM s-a arătat revoltat şi de premierea altor persoane. „Pe Sofia Rotaru, în afara petrecerilor corporative, n-am văzut-o în Moldova. V-aţi bătut joc, v-aţi şters picioarele de artiştii noştri“, a tunat Voronin. N-au scăpat de critici nici Cristina Iovu şi Nicolae Juravschi, câştigători la categoria „Cel mai bun sportiv“. Halterofila Cristina Iovu, care n-a revenit după antrenamentele din Azerbaidjan, a fost numită de şeful comuniştilor „trădătoare“. „Dacă ati dorit să vă discreditaţi, nimic mai bun nu aţi putut alcătui“, a spus Voronin, citat de Unimedia.

Totodată, directorul PublikaTV Dumitru Ţîra a declarat pentru Unimedia că laureaţii premiilor au fost decişi de populaţia Republicii Moldova. „Este un sondaj comandat de PublikaTV cu o marjă de eroare +/-3%. Publika nu-şi permite să falsifice rezultatele unui sondaj. Azi pe parcusul zilei vom publica rezultatele în procente ale sondajului. Televiziunea e oglinda societăţii, rezultatele sunt reflecţia ei”, a declarat sursa.

Într-un interviu pentru „Adevărul“, Oleg Voronin declara că sub guvernarea AIE oamenii de afaceri pot doar „să supravieţuiască“ şi că businessul pe care îl are e de nivel mediu. „În noile condiţii, mă ocup de aceleaşi afaceri pe care le aveam, dacă sub acest regim poţi spune că faci business. Este, mai degrabă, o supravieţuire socială, economică, organizatorică, morală sau civică. Eu, mai bine zis noi, adică împreună cu prietenii mei vechi, avem două afaceri: o firmă de construcţii şi una de transport. Sunt şi preşedintele consiliului unei bănci comerciale. Potrivit standardelor locale, sunt businessuri medii. Nici nu se compară cu cele ale majorităţii deputaţilor care reprezintă puterea oligarhică... Sunt un boschetar în comparaţie cu clica de la guvernare“, a menţionat Oleg Voronin.

Postul Publika TV a organizat ieri în premieră Gala „Zece pentru Moldova“. Câştigătorii au fost desemnaţi în cadrul unui sondaj unui sondaj naţional efectuat de IMAS Chişinău pe un eşantion de 1.100 de persoane, în 75 de localităţi.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite